Fight Masters

Bootcamp maar dan anders… dat is Fight Masters!

Fight Masters is niet zo maar een doorsnee bootcamp les, maar een high intensity outdoor combat workout. In tegenstelling van een bootcamp training waarbij je voornamelijk met lichaamseigen gewicht traint gebruik je hier high performance trainingsmaterialen. Deze ultieme workout combineert kracht, conditie en kickboksoefeningen om jezelf naar een hoger level te brengen, Je werkt aan spierversteviging en verbrandt ongelooflijk veel calorieën.

Tijdens deze workout train je voornamelijk met een buddy, maar er wordt niet gespard. Of je nu ervaren of ongetraind, jong of oud bent, Fight Masters is ondanks de hoge intensiteit voor iedereen toegankelijk.

Vet verbranden met Fight Masters!

Fight Masters is een uitstekende manier om aan je conditie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen. Je bouwt ook meer zelfvertrouwen op, krijgt meer energie en voelt je lekkerder. Door middel van de verschillende oefeningen verstevig je je hele lichaam. Je armen, buik, billen, bovenlichaam en benen. Het is ook een geweldige manier om stress te ontladen. Al je negatieve energie kan er uit en je voelt je weer fris. Let op: deze workout kan verslavend werken.

Wil je een keer wat anders doen dan Bootcamp? Ben je klaar om jezelf naar een hoger level te brengen met een workout die kracht, conditie en vechttechniek combineert?

Meld je aan in de online agenda voor een les! Ook voor proefles.

Fight Masters


Klik hier om het groepsles rooster te bekijken.

Benieuwd naar de locaties? Klik hier.