Instructeurs

Instructeurs 

Onze groepslessen worden gegeven door ervaren en ontzettend enthousiaste instructeurs. Lees hieronder hoe zij zich voorstellen in hun eigen woorden.

 

Wesley, Dennie en Nathalie


Dennie:

Vanaf mijn 17e ben ik al fanatiek aan het sporten, waaronder diverse vormen van vechtsport, fitness en krachttraining.
Mijn achtergrond in de vechtsport ligt bij Kickboksen, Boksen en MMA.

Momenteel ben ik Personal Trainer, groepslesinstructeur en voedingscoach. Tevens ben ik oprichter van All for sport en bedenker van de groepsles Fight Masters. Continu ben ik bezig mijzelf en mijn lessen naar een hoger level te brengen en breng mijn enthousiasme graag over naar mijn klanten en leden.


Wesley:

Ik ben een fanatiek sporter met name in de vechtsport. Op mijn 18e ben ik begonnen met kickboksen en sinds 2 jaar is daar ook MMA bijgekomen.

Naast de vechtsport train ik graag in de buitenlucht. Hier variëren mijn trainingen van een stukje hardlopen, een interval training tot een circuittraining en zo nu en dan een survivalrun.

De combinatie van vechtsport en outdoor training is niet alleen leuk om te doen, maar is ook super functioneel en je wordt er onwijs fit en sterk van.


Nathalie:

Meer dan 15 jaar beoefende ik op hoog niveau wedstrijd danssport en heb daarmee nationaal en internationaal leuke prestaties behaald. Mijn achtergrond ligt o.a. bij Ballroom en Latin, Streetdance, Jazz Dance en Salsa. Ik heb veel ervaring als Fitness en Zumba instructeur bij diverse sportscholen en ben sinds 2013 ook gediplomeerd Voedingsdocent.

Op dit moment ben ik actief als groepslesinstructeur bij All for Sport en heb ik de les Fitnessbeatz ontwikkeld. Dit is een swingende kruising tussen Zumba en aerobics met invloeden van streetdance en Latin-American en met gebruik van speciale Toning Sticks.

Ik breng graag mijn passie en enthousiasme voor dansen, fitness, voeding en lifestyle op anderen over. Mijn les is altijd een feestje, maar ook zeker wel een goede workout!


Klik hier voor het lesrooster en om te zien hoe je je kunt aan melden voor één of meer van hun lessen!

 

Like en volg ons op Facebook voor meer informatie, leuke foto’s en laatste nieuwtjes van All for Sport!