Over ons


Wat is All for Sport?

All for Sport biedt, zoals de naam al aangeeft, alles op het gebied van sport. Dat wil zeggen; Groepslessen (waaronder Bootcamp, Fight Masters, HIT, etc.) Personal Training, Coaching, Voedingsbegeleiding, Supplementen, Sportkleding en Attributen. Atleet of amateur, wij streven er naar samen met jou je doelen te bereiken!
Ons motto is: Every great athlete needs a greater workout…

bootcamp


Wie zijn wij

Wij zijn Dennie en Nathalie. Beiden fanatieke sporters met achtergronden in o.a. kickboksen, boksen, MMA, fitness, krachttraining, wedstrijddanssport en Men’s Athletic Physique fitness wedstrijden.

Wij willen ons onderscheiden door echt een totaal pakket aan te kunnen bieden. Dus niet alleen coaching en training, maar ook kleding en accessoires,  supplementen (los en in pakket vorm) en advies. Wij richten ons op merken waar wij zelf als sporters achter staan. Wij bezoeken onder andere de FIBO om op zoek te gaan naar het nieuwste en het beste in de sportwereld.

 


Van droom naar werkelijkheid

Wij hebben beiden altijd een droom gehad om een eigen onderneming te starten, maar wisten niet goed in welke vorm we dat moesten gieten.
Wat we vanaf de eerste ontmoeting in elkaar hebben gevonden is onze grote passie voor sport en gezondheid.
Nathalie is een gediplomeerd voedingsdocente en heeft een achtergrond in de fitness- en modebranche. Dennie heeft uitgebreide kennis van de sportwereld en supplementen en is gediplomeerd trainer. Dit leidde logischer wijze tot het idee  om onze passie en kennis te combineren tot een bedrijf wat alles op het gebied van sport te bieden heeft. Groepslessen, Personal Training, Coaching, Supplementen,  Sportkleding en Attributen. Zo ontstond ook de naam All for Sport

 


Dit is Dennie

afvallen coaching
Vanaf mijn 17e ben ik al fanatiek aan het sporten, waaronder diverse vormen van vechtsport, fitness en krachttraining. Momenteel ben ik A atleet in de Men’s Athletic Physique klasse van IFBB en richt ik mijn pijlen op de Nederlands Kampioenschappen.
Hierdoor heb ik een behoorlijke hoeveelheid aan kennis en ervaring verkregen welke ik graag wil delen met andere sporters. Via coaching doe ik dat met mijn kennis van voeding en supplementen. Ik geef diverse trainingen en begeleid mensen met sport- en voedingsadvies waarbij ik ze help ze hun doel te behalen.
Ik heb een erkend Fitvak diploma voor Fitnessinstructeur/Personal Trainer.
Verder ben ik altijd op zoek naar nieuwe contacten binnen de sportbranche en interessante toevoegingen voor ons bedrijf. Ook via social media probeer ik All for Sport naar een hoger level te brengen.

 


Dit is NathaAll for Sportlie 

 

Meer dan 15 jaar beoefen ik op hoog niveau wedstrijd danssport en heb nationaal en internationaal leuke prestaties behaald. Op dit moment ben ik actief als fitness- en groepslesinstructeur en achter de schermen van de website ben ik druk met alle technische aspecten en webdesign. Ook houd ik mij bezig met de marketing voor All for Sport en alle cijfers en dergelijke…
Daarnaast wil ik mijn kennis op het gebied van gezonde voeding en lifestyle delen met iedereen door middel van coaching. Ik ben sinds 2013 een gediplomeerd voedingsdocent.

Door mijn achtergrond in de Fitness- en modebranche en mijn passion for fashion ben ik altijd op zoek naar de leukste, hotste en stoerste sportkleding. Welke ook te vinden zijn op onze site. Maar ook let ik op functionaliteit en duurzaamheid. Als fanatiek sporter weet ik hoe belangrijk al deze aspecten zijn.

Mijn favo quote: In the gym we may sweat like an animal, but  still look like a rockstar! 

 


Volg ons ook via onze Facebookpagina!!