Supplementen

Er bestaan ontzettend veel merken en soorten supplementen! Zie jij door de bomen het bos niet meer? Of heb je al van alles geprobeerd, maar nog niet gevonden wat bij jou past? Ben je opzoek naar gluten vrije supplementen? Neem contact met ons op als je (vrijblijvend) informatie wilt over welke supplementen bij jou wensen en doelen passen.

Via All for sport kun je eenvoudig alle producten van QNT en Easy Body (vrouwenlijn van QNT) bestellen. Hieronder zie je slechts een klein aantal voorbeelden en informatie over QNT en Easy Body.

Wij kunnen alle producten van QNT en Easy Body leveren! Veel producten van QNT zijn gluten en aspartaam vrij! 

QNT is een bedrijf dat gevestigd is in België & de Verenigde Staten met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en India.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van de hoogste kwaliteit ingrediënten in productie processen gecertificeerd volgens ISO 9001, GMP, HACCP en EFSIS. Wij halen onze kracht uit het brede assortiment drankjes en repen die wij aanbieden.

Ondanks de grote concurrentie binnen de industrie, is QNT nog steeds groeiende in de loop der jaren en bezig met het ontwikkelen van nieuwe markten. Trouwens, QNT werkt nauw samen met atleten die hun doelen willen te bereiken.

Vandaar onze slogan WE BUILD CHAMPIONS.

Easy Body is een nieuw concept van QNT speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een harmonisch evenwicht willen vinden. Dit concept is gebaseerd op een compleet gamma van producten met zeer weinig koolhydraten en een laag vetgehalte, maar rijk aan eiwitten: poeders te vermengen met water of melk, gebruiksklare drankjes, repen, soepen… Deze verschillende producten zijn voortreffelijke voedingssupplementen in een proteïne dieet, maar zijn ook zeer geschikt als mager tussendoortje of snack.